Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Proda LCD 10000mAh fehér power bank

Proda LCD 10000mAh fehér power bank
Bruttó ár: 8 590 Ft8590
Proda LCD Power Bank 10000mah
 • LCD KIjelző, a töltöttség pontos kijelzésére.
 • Praktikus kompakt forma, több színben .
 • Kapacitás: 10000mAh.
 • LED lámpa funkció.
 • Dual kimenet, két eszköz egyidejű töltése.
 • 5V-1,5A, és 5V-2,1A.
MI AZ A POWER BANK ÉS MIRE HASZNÁLHATÓ?
A PRODA Power Bank termékek hordozható külső akkumlátorok, melyek lemerült mobiltelefonok, tabletek, egyéb mobil eszközök újratöltésére készültek. Használata egyszerű: csatlakoztatni kell a mobilt a PRODA Power Bank külső akkumlátorhoz, ugyan úgy, mintha a konnektorba dugná és rövid idő alatt feltöltődik.
 
A PRODA Power Bank akár több alkalommal is használható a mobil eszköz utántöltésére, ameddig a beépített akkumlátor töltöttség jelző szerint van elég kapacitás a használatra.
 
A PRODA Power Bank termékek akár több ezer alkalommal újratölthetőek az elektromos hálózatról.
 
KOMPATIBILITÁS
A Proda Power Bank akkumulátorokat szinte minden, USB csatlakozón keresztül tölthető okostelefon és tablet töltésére használhatod. Beleértve a leggyakoribb készülék típusokat: Apple iPhone 3G, 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6, 6Plus, HTC, Samsung, LG, Nokia, Motorola, Windows Phone stb.
 
HÁNYSZOR TÖLTHETEM FEL A TELEFONOM AKKUMULÁTORÁT?
A különféle mobiltelefonok és tabletek akkumulátorai feltöltésének száma több    tényezőtől függ a saját akkumulátor kapacitásától kezdve, a készülékek életkorán    keresztül, egészen a külső hőmérsékletig. A Proda power bankekkel egy átlagos okostelefon 1-­‐5 alkalommal tölthető fel. Egy pontosabb becslés kiszámításához használd  a következő képletet: Feltöltések száma = power bank kapacitása / 2x a tölteni kívánt készülék   akkumulátorának  kapacitása.
 • Garancia
  6 hónap
  Gyártói Cikkszám
  PRODPWBWH
  Készleten
  Elérhető
  Gyártó
  PRODA
  VTSZ
  8504405590
  Típus
  10000 mAh
  Cikkszám
  RA100393
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés